A Diákolimpia Leány Torna „A” kategória Csapatverseny Országos Döntőjét a Tornacsarnokban rendezték 2017. május 6-7-én, ahol az utóbbi évek legnépesebb mezőnye gyűlt össze, hogy összemérje tudását. Iskolánkból három csapattal indultunk három korcsoportban.

Reggel 9 órakor indult az I. korcsoportosok versenye, ahol 17 csapat gyakorlatait nézték végig a pontozóbírók. Kis tornászaink 9.50-kor kezdtek talajon, majd ugráson folytatták. Ügyesen és szépen mutatták be gyakorlataikat, a délutáni eredményhirdetésen boldogan vették át bronzérmeiket, a 3. helyen végeztek!
A csapat:

Molnár Dorka, Garai Zara, Kugler Hanna, Tamás Liza, Kovács Luca, Pálfi Leila

Kugler Hanna

Kugler Hanna egyéni összetettben a kereken 100 induló közül a 3. helyen végzett!
Nagyon erős mezőny gyűlt össze a II. korcsoportos mezőnyben, 11 csapat nevezett. Versenyzőink 14.40-kor léptek első szerükhöz. Gyakorlataik bemutatása után az eredményhirdetésen a 6. helyen zártak.
A csapat:

Borzas Liána, Schreyer Virág, Vörös Virág, Barabás Szilvia, Fejér Bernadett, Bozsó-Büki Alina

A legidősebbeket, a III-IV. korcsoport tornászait 17.30-kor szólították. Magabiztos, kidolgozott gyakorlataikkal hiba nélkül versenyeztek, az eredményhirdetésen a dobogó legfelső fokára álltak és bajnok csapatként vehették át aranyérmeiket!
A csapat:

Máté Lea, Kupcsik Csenge, Jónás Alíz, Mészáros Sára, Gesztesi Lili

Vasárnap az egyéni összetett versenyben a szabadon választott gyakorlataikat mutatta be négy tornászunk a 31 fős mezőnyben. Magas színvonalú verseny volt, ahol Gesztesi Lili a 12., Kupcsik Csenge 14., Jónás Alíz a 15., Mészáros Sára a 21. helyen végzett.
Gratulálunk, büszkék vagyunk Rátok!
Telefonszám: +36 88 443 354
E-mail: vtc@invitel.hu
Wartha Vince utca 3.
8200 Veszprém