Edzők

ÁRKOVITS KRISZTINA
EDZŐ

Válogatott tornászként 52 nemzetközi versenyen szerepeltem, az 1987-es Rotterdami VB-re és az 1988-as Szöuli Olimpiára válogatott kerettag voltam. Utolsó nemzetközi versenyemen Kubában 1988-ban ugrásban bronzérmes lettem.
1989 óta vagyok edző, serdülő és ifi korcsoportban 6 válogatott tanítványom volt a VTC-ben.
Fiam mellett életem szerelme a torna, otthonom a VTC, a tornász gyakorló. Tudásom szerint mindent meg fogok tenni, hogy a veszprémi tornászok mind elérhessék az álmaikat.

TANULMÁNYOK:

SPECIALIZATIONS:
Szertorna
0%
Gumiasztal
0%
Mindenki tornája
0%
Mozgásképzés
0%
Koreográfiák
0%
SZOKOLY RÉKA
EDZŐ

Mióta az eszemet tudom tornász akartam lenni és gyerekekkel szerettem volna foglalkozni.
Az óvodás éveket Szalai Tamásnál, a következő 9 évet Horváth Péternél, Imreh Lászlóné Kati néninél és Tamás Csabánál töltöttem.
1980- ban Serdülő Országos csapatbajnok, 1984- ben Ifjúsági Országos csapatbajnok voltam, sok területi, megyei, vidék és országos bajnokságon szerepeltem.
Általános iskolásként az Úttörő Olimpiákon, majd a Középiskolás Bajnokságokon is a dobogós helyeket szereztük meg, Svájcban, Németországban, Romániában edzőtáboroztunk és a versenyeken jól szerepeltünk, sportkapcsolatokat és barátságokat kötöttünk.
A jelen és a jövő feladata számomra az új nemzedék sportra nevelése, a torna sportág megismertetése, tehetségek kiválasztása. A Veszprémi Torna Club mindig erős szakmai hátteréről és jól felkészült csapatairól volt ismert, ide szeretnék továbbra is tartozni.

TANULMÁNYOK:

Veszprémi Pannon Egyetem, torna edző

SPECIALIZATIONS:
Szertorna
0%
Gumiasztal
0%
Mindenki tornája
0%
Mozgásképzés
0%
Koreográfiák
0%
KAPAI MÁRK
EDZŐ

Serdülő, ifjúsági majd felnőtt kategóriában versenyeztem, mindhárom korosztályban több bajnoki címet, Diákolimpiai győzelmet, különböző helyezéseket értem el. Rendszeres résztvevője voltam a Mesterfokú Bajnokságoknak, 2006-ban részt vehettem a Hollandiában megrendezett Ifjúsági Világ Bajnokságon, majd 2007-ben a felnőtt Európa Bajnokságon Franciaországban. 2006-tól utánpótlás-, és felnőtt válogatott, 2008 – 2012 Olimpiai keret tagja voltam a pekingi és londoni csapatnak.
Célom, hogy tudásomat, tapasztalataimat átadjam a sportolni, tornászni szerető gyerekeknek, saját sikereimhez, élményeimhez hasonlókat tudjunk átélni közösen.

TANULMÁNYOK:

Veszprémi Pannon Egyetem, torna edző

SPECIALIZATIONS:
Szertorna
0%
Gumiasztal
0%
Mindenki tornája
0%
Mozgásképzés
0%
Koreografikák
0%
Telefonszám: +36 88 443 354
E-mail: vtc@invitel.hu
Wartha Vince utca 3.
8200 Veszprém