Idén is jól versenyeztek a Dunaferr Kupán a VTC gumiasztalos versenyzői

Idén is megrendezésre került a gumiasztal Dunaferr Kupa, az ország legjobb versenyzőivel, ahol színvonalas szervezésű versenyen vehettek részt Dunaújvárosban a meghívott VTC-s versenyzők. A Dunaferr SE Torna Szakosztálya minden évben megszervezi a felkészülési időszakban mindenki számára versenyzési lehetőséget biztosító versenyét.

A VTC kicsi, de lelkes csapattal érkezett a mindig különleges hangulatú Dunaferr Tornacsarnokba. A korai indulás miatt kicsit álmosan érkeztek, de kárpótolta a veszprémi sportolókat, hogy láthattuk Kovács Zsófia olimpikon tornászt edzés közben.

A versenyzést a legkisebbek kezdték meg, akik között az első versenyükön résztvevő három kis veszprémi induló helyezései jó indulást jelentettek a csapatnak. Cuczai Luca 3., Koronczai Csenge 5. míg Kovács Zoé a 8. helyen végeztek.

Ezt követően a 10-14 éves fiúk népes csapata következett. A nagyon erős mezőnyben színvonalas gyakorlattal készültek a VTC versenyzői. Kerék Csongor 5., Sződy Roland 6. és Kovács Botond 7. helyen végzett, és bár voltak hibák, de a gyakorlatok nagyon biztatóak a jövőre nézve, hiszen az idén még több versenyen is bizonyíthatnak majd.

A 14-17 éves lányok mezőnyében versenyzett Molnár Liza megnyerte a versenyt, és mellette állt a dobogón a második helyezést elért Somlay Róza is.

Az edző Kapai Márk összességében elégedett a versenyzők teljesítményével, hiszen ez a verseny lehetőséget adott arra, hogy lássa, miben kell fejlődniük a sportolóknak az idei komolyabb versenyekig.

Telefonszám: +36 88 443 354
E-mail: vtc@invitel.hu
Wartha Vince utca 3.
8200 Veszprém