A Matolay Elek Női Nemzetközi Emlékversenyét második alkalommal rendezték Kiskunkfélegyházán 2017.04.08-09-én öt nemzet tornásznői számára. Három tornászunk közül második alkalommal mérettettek meg iskolánk sportolói közül ketten, egyikük pedig debütált a nemzetközi mezőnyben.
A kiskunfélegyházi KÉSZ Arénában péntek délután versenyzőink a pódiumedzésen kipróbálták a szereket, szombat 10.30-kor korláton szólították őket az egyéni összetett bajnokságon. Kisebb hibákkal jókedvűen versenyeztek, Csenge a 12., Lili a 13., Alíz a 15. helyen zárt.

Az eredményhirdetés után jöttek a jó hírek, miszerint Csenge három, Alíz kettő /gerendán tartalékként/, Lili egy szeren jutott be a vasárnapi szerenkénti döntőbe, ahol szerenként a nyolc legjobb, egyesületenként maximum két versenyző indulhatott!

A vasárnapi melegítésen sérülés miatt Csenge korlát és talaj indulását vissza kellett mondani, hogy az ugrás fináléban jól teljesíthessen. Két remek ugrás után csak hat századdal(!) maradt le a dobogóról és a 4. helyen végzett!

Kupcsik Csenge

Alíz szintén ugráson a 8. helyen zárt!

Jónás Alíz

Lili gerendán a 7. helyen fejezte be a versenyt!

Gesztesi Lili

Gesztesi Lili – Jónás Alíz – Kupcsik Csenge

Telefonszám: +36 88 443 354
E-mail: vtc@invitel.hu
Wartha Vince utca 3.
8200 Veszprém