aptunk egy lehetőséget a svájci RLZO („Keleti Régió Teljesítményközpont ”) torna utánpótlás edzőitől, miszerint július 31-től augusztus 04-ig vendégszeretetüket élvezhetjük Wilben. Éltünk vele, és négy tornászunkkal, illetve egy edzővel vonaton utazva rendben meg is érkeztünk este 7 óra körül Zürich-be, ahol Kiss Gábor vezetőedző és felesége, Kissné Horváth Eszter már várt minket. Autóval utaztunk Wilbe a tornateremhez, két helyi család örömmel fogadott minket, akiknél leányaink (Jónás Alíz, Gesztesi Lili, Vörös Virág, Máté Lea) párosával kerültek elszállásolásra. Horváth Arnold a tréner házaspárnál vendégeskedett.

Az edzőterem, ahol edzhettünk nemzetközi színvonalú, az edzők és családok, illetve a helyiek vendégszeretete „világbajnok”! A lányok angol nyelven társalogtak, részt vehettek mindennapjaikban, együtt keltek, együtt feküdtek. A családok hozták-vitték őket az edzésekre, illetve bevették őket programjaikba, kirándulásaikba. Sportolóink grillpartiról- sajtkóstolóra jártak, hol hátul a kertben, hol pedig a szemközti hegy tetején.

Gáborral és Eszterrel minden nap a gyerekekkel kirándultunk, bejártuk a környéket, megmutatták nekünk a csodaszép környezetet, a látnivalókat. Voltunk vízesésnél, fürödtünk alpesi tóban, rollerral gurultunk le a hegyről, bejártuk a történelmi belvárost Wilben, stb..

Természetesen a kirándulásokon kívül edzettünk is, mind a négy tornászunk fejlődött ezen a héten, készültünk az őszi versenyidőszakra.

Ezt a felejthetetlen hetet beárnyékolta Alíz sérülése, de bízunk abban, hogy mindenki a boldogabb pillanatokra fog emlékezni.

Reméljük mi is vendégül láthatjuk Őket Veszprémben!

Még egyszer, vagy inkább ezerszer meg szeretnénk köszönni Kiss Gábornak, Kissné Horváth Eszternek, Willi Aurichnak és családjának, illetve a Habisreutinger családnak, hogy vendégeik lehettünk és mindenben segítettek minket!

Telefonszám: +36 70 635 4670
E-mail: marosvolgyi.tamas@veszpremitornaclub.hu
Wartha Vince utca 3.
8200 Veszprém